Lectori

 

Dorel Selaru  este lector autorizat CNFPA, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul achizițiilor publice, în ultimii 5 ani desfășurând activități de control în cadrul Direcției Generale de Supraveghere și Evaluare a A.N.R.M.A.P. De-a lungul carierei sale, a urmat numeroase cursuri de formare profesională în domeniul achizițiilor publice, Formator, Implementarea standardelor de calitate ISO 9000, Implementarea proiectelor finanțate din instrumente structurale, Manager proiect. Expertiza pe care o deține în domeniul achizițiilor publice reiese și din evaluarea a peste 500 de documentatii, proceduri de atribuire a contractelor de achizitii publice din fonduri bugetare, cat si din fonduri comunitare. Dorel Șelaru a lucrat atât în mediul privat, cât și în cel public, ocupând diferite funcții (Director Tehnic și de Marketing, Director Vânzări, Consilier clasa I (ANRMAP), în prezent fiind Manager Consultanță Achiziții Publice și lector autorizat pentru diferite cursuri:

  • Expert achiziții publice;
  • Soluții eficiente în achizițiile publice;
  • Rolul primarului în achizițiile publice.

Ȋn calitate de lector, domnul Dorel Șelaru s-a remarcat ca fiind o persoană dinamică, cu abilități excelente de comunicare și relationare. 

 

Razvan PURDEL – Expert Achiziții Publice și S.E.A.P.

Cu o experiență de 8 ani în domeniu, a participat la derularea a peste 250 de proceduri online și offline, dintre care 50 pe noua legislație și are în prezent peste 800 de ore de predare.

 

Mircea JUGANARUExpert Achiziții Publice și S.E.A.P.

Mircea lucrează în domeniul Achizițiilor Publice din 2008 și detine un portofoliu de lector de peste 300 de cursanți.

 

Ioana GHITAExpert Achiziții Publice și S.E.A.P.,

Ioana consiliază atât operatori economici cât și autorități contractante de mai bine de 7 ani.

 

Pagina de Facebook

Contact

Telefon: 0374 021 021

Mobil: 0770 170 868

Fax: 031 005 0106

Email: office@academiadeadministratie.ro